Image and video hosting by TinyPic Nogometni klub "METALAC" Sisak Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Saznajte više
O klubu

Kako do nas

Ekipe

NOVO!!! Galerija slika

Malonogometni turnir

Raspored - SENIORI

Raspored utakmica - MLADEŽ

Kontakt

Vi pitate-mi odgovaramo

FORUM

Sponzori

Image and video hosting by TinyPic

Tablica IV.HNL
Image and video hosting by TinyPic

FORUM
Posjetite forum NK "METALAC" Sisak i ostavljajte svoje komentare.

Sljedeća utakmica
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

NAJBOLJI

STRIJELCI

Image and video hosting by TinyPic

Linkovi
Hrvatski nogometni savez
Nogometni savez Sisačko moslavačke županije
Nogometni savez Zagrebačke županije
Sisak.info
Grad Sisak
Sisačko moslavačka županija

PITANJE e-mailom od 30.08.2008.godine.:

Pitanje postavio : Mihael Korač

" Zanima me zašto se toliko ustrajalo na ne odigravanje te famozne majstorice sa Samoborom, ako je to bio jedini način da se igra treća liga mislim da ste trebali pristati na to. Po meni ni vi a ni Samobor sa sadašnjim kadrom niste momčad koja bi se borila za prvo mjesto u 4.hnl. Da li namjeravate pojačati momčad ili je odluka ostati na ovom igračkom kadru koji je dovoljan realno za sredinu 4.lige. Koji su ciljevi u narednoj sezoni i da li mislite poduzeti neke daljnje korake u vezi hns-ove odluke."

ODGOVOR :

" Poštovani gosp.Korač, očito niste upoznati dovoljno sa ovim cijelim slučajem. No nije na odmet ponoviti. Nije sporna utakmica protiv NK "SAMOBOR", već protiv NK "SAVA" iz Farkaševca. Metalac se, ponavljamo, žalio na igranje Milečkog koji nije imao pravo nastupa. Komisija za propise je to uvažila, Metalac je trebao dobiti tri boda te tako ući u III.HNL. No u HNS-u se pojavila priča o fantomskom zapisniku. Na temelju tog zapisnika, trebala se odigrati majstorica sa Samoborom. Tijekom cijelog ovog spora, pojedini igrači su napustili klub, dok je većina ostala. Klub je također doveo nekoliko igrača kao pojačanje. NK "METALAC" će igrati u IV.HNL jer se klub ne može ugasiti. U njemu ima preko 300 djece. Klub ima sve uvjete za nastup u III.HNL. Kada iz HNS-a stigne kazna za neodigravanje majstorice, klub će podnijeti žalbu ali i tužbu. Ujedno napominjemo, kako je sva prikupljena dokumentacija oko ovog spora poslana i čelnicima UEFA. "


PITANJE sa foruma od 17.08.2008.godine.:

Pitanje postavio : marijo

" volio bi znati koliko godišnje klub dobije novca, i šta se s njim napravi. može i unazad nekoliko godina pa do sad. hvala. "

ODGOVOR :

" Godišnje novčane prihode nogometni klub METALAC ostvari od Zajednice športskih udruga grada s obzirom na rang natjecanja, članarina svojih članova kluba te sponzorskih ugovora. Ista ta novčana sredstva utrošena su na troškove sportske opreme, putne troškove igrača i osoblja, troškove prijevoza na utakmice, troškove sudaca te na troškove edukacije trenera mladeži. "